Քոլեջ - Քոլեջի Հանրային սննդի տեխնոլոգիա մասնագիտության ավարտական քննությունները
Հանրային սննդի տեխնոլոգիա մասնագիտության ուսանողները հանձնեցին ավարտական քննություններ Հանրային սննդի տեխնոլոգիա առարկայից: Քննությանը ուսանողները պատրաստվել էին գերազանց:
Քննական տոմսերում ներգրավված էին հետևյալ հարցերը ՝
Բանջարեղենի նախնական մշակում
Կարմիր և սպիտակ սոուսներ
Ձկան սննդային արժեք
Ձկների դասակարգում
Համեմված ապուրներ
Մսից կիսապատրաստուկների պատրաստում
Թռչնամսի բնութագրում
Ծովամթերքների մշակումը
Սննդամթերքի ջերմային մշակման եղանակները
Կաթնային սառը և քաղցր ապուրներ
Ձկան ջերմային մշակում և այլն: